Vacatures bij stichting iDb

Stichting voor inclusie en discriminatiebestrijding (iDb) zet zich in voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Wij voeren de wettelijke taken op het gebied van discriminatiebestrijding uit voor 26 gemeenten binnen de regio’s Haaglanden en Hollands Midden. Omdat wij uitgesproken opvattingen hebben over wat nodig is voor non-discriminatie en sociale inclusie stemmen wij ons werk af op lokale ontwikkelingen en speerpunten van het gemeentelijk beleid op het gebied van sociale veiligheid, participatie en actief burgerschap in relatie tot het bestrijden en voorkomen van discriminatie en sociale uitsluiting.

Wij zijn een kleine en ondernemende organisatie en willen ons onderscheiden door onze maatschappelijke betrokkenheid, onze deskundigheid, ons innovatief vermogen maar vooral door de hoge waardering die wij krijgen van burgers die beroep doen op het werk dat wij voor hen verzetten. Omdat wij ook willen praktiseren wat wij preken vragen wij iedereen die aan de functie-eisen voldoen om, ongeacht hun gender en identiteit, te solliciteren.

Wij zoeken:

Een klachtbehandelaar (24/32 uur) en een senior klachtbehandelaar 24/32 uur)

Wij bieden:

• Een contract voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging met een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO Sociaal Werk.
  • Een werkomgeving die stimuleert, ondersteunt en uitdaagt om te ondernemen en te fixen.

Geïnteresseerd?

Lees hier meer in de pdf over de functie van klachtbehandelaar.

Lees hier meer in de pdf over de functie van senior klachtbehandelaar.

Edgar Polak, senior klachtbehandelaar, is bereikbaar voor meer informatie over de beide functies. Edgar is te bereiken via 070 302 86 86.

Sollicitatiebrieven, inclusief motivatie en CV, kunnen tot 15 september worden gericht aan de directeur via asandvliet@stichtingidb.nl of via Stichting iDb, Postbus 598, 2501 CN Den Haag (NB: Sollicitatiebrieven worden vertrouwelijk behandeld).