Ik wil alleen een melding maken

Via het onderstaande formulier kun je een melding maken van discriminatie. Woon je in Den Haag of buiten de regio, kijk dan op discriminatie.nl. Bekijk het werkgebied.

Jouw klacht wordt door Stichting iDb geregistreerd, maar niet behandeld. Er worden geen vervolgstappen ondernomen. Het melden van discriminatie is zinvol. Door deze gegevens te verzamelen, krijgt Stichting iDb zicht op ontwikkelingen en trends rond discriminatie. Zo kan bijvoorbeeld blijken dat er veel meldingen binnenkomen over een bepaalde organisatie of uit een bepaalde gemeente. iDb kan dan gericht actie ondernemen. Ook worden alle meldingen meegenomen in de regionale rapportage en in landelijke en Europese cijfers over discriminatie.

Het is voor onze registratie erg belangrijk een aantal (persoonlijke) gegevens te hebben. Wij bewaken jouw privacy zorgvuldig. Gegevens worden nooit doorgegeven, tenzij je hier nadrukkelijk toestemming voor geeft.

Discriminatie registratie
(volledige postcode invullen)
Privacy en persoonlijke gegevens delen *
Stichting iDb gaat strikt en vertrouwelijk met ingevulde gegevens om zoals omschreven in de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)